Marcel La Louise

Blog Marcel La Louise

Textiel

Machinaal borduren? Klik hier!

Voorbeeld bedrukking

Altijd al eens gewild om machinaal borduren uit te proberen voor uw bedrijf? Dan raad ik u aan om eens een kijkje op te nemen bij Van Dongen met de Kroon. Zij zijn namelijk veruit de beste als het gaat om machinaal borduren. Ik heb zelf ook de kleding van mijn werknemers laten drukken. Hier was ik zeer over te spreken, en nu kan ik niet meer zonder ze. Ze leveren overigens de beste service. Ook, vergeleken met andere bedrijven, is de prijs- en kwaliteitsverhouding van het bedrijf het beste.

Internet

Op internet zocht ik het nummer van het bedrijf op, om eens meer te vragen over de bedrukking. De website was makkelijk te vinden, en er stond veel informatie op die allemaal van toegevoegde waarde waren voor mijn idee.

Contactvandongen logo

De telefoon werd netjes opgenomen door een van de medewerkers en ik werd direct vriendelijk en netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar hij het over had, en kon mij direct helpen met mijn opdracht. De volgende week kon ik al het producht ophalen, super! Heel fijn dat het bedrijf zoveel rekening houdt met mij, ik ga ze nu zeker aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén