Logo-1-300x104

Gezocht naar een abstract schilderij

Mijn moeder was laatst bij mij thuis en toen vond zij mijn nieuwe schilderij ontzettend mooi. Het was een abstract schilderij dat ik online had besteld bij ART YVO. Normaal ben ik niet zo van abstracte kunst, maar het schilderij sprak mij zo erg aan dat ik het maar heb gekocht.

Toeval

Binnenkort is mijn moeder jarig en daarom leek het mij een leuk idee om haar een abstract schilderij cadeau te doen. Voor het schilderij ben ik weer naar dezelfde website gegaan.

schilderijOp de website stonden heel erg veel mooie schilderijen, maar ik wist dat mijn moeder van rode kleuren houd. De warme rode kleuren passen ook heel erg goed bij het interieur van mijn moeders huis. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een schilderij met oranje en rood. Zo wist ik zeker dat het qua kleur goed zou zijn.

Het schilderij kon ik heel erg makkelijk bestellen. De bestelling werd een twee dagen later bij mij thuis afgeleverd. Zelf heb ik het schilderij nog mooi ingepakt, zodat ik het als een cadeautje kon geven.

Mijn moeder was een aantal dagen later jarig en daarom heb ik op haar verjaardag het cadeau gegeven. Zij vond het schilderij geweldig!